dinsdag 14 juli 2015

Dag 9 - Geitenkaas

Vaak lezen jullie in mijn blogs dat ik vanalles maak met geitenkaas! Iets wat ik vroeger niet zo snel zou eten maar nu echt wel dagelijks kan eten. Zo lekker! Ik doe het door de sla op brood of door de pasta. Gisteren heb ik op de markt lekker een blok geitenkaas gekocht en vanmiddag paar plakjes op brood gedaan. Mijn moeder kwam met een heel nieuw recept Geitenkaasballetjes met

dadels & noten! Dit weekend voor het eerst geproefd en zeker een aanrader voor de geitenkaas liefhebbers! Lekker als tussendoortje.


Benodigdheden:

 

100 gram geitenroomkaas - hier rol je 10 balletjes van

 

50 gram noten (hazelnoot – amandelen – pecannoot)

 

deze maal je fijn tot een notenmengsel

 

dan …….

 

5 dadels

 

handje gewelde rozijnen

 

50 gram geitenroomkaas

 

snufje kaneel

 

                        

Bereidingswijze:

 

Doe onderstaande ingrediƫnten in een blender tot een romige massa.

 

Rol de balletjes door de romige massa.

 

Druk vervolgens de balletjes in het notenmengsel


Eetsmakelijk!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten