donderdag 4 december 2014

Dag 4 - Diner

Vandaag een iets latere blog. Het was een drukke dag en net eerst nog even wezen zwemmen want het gaat natuurlijk niet alleen om gezond eten maar ook om goed bewegen/sporten om je lekker in je vel te voelen.

Maar natuurlijk had ik wel tijd om heerlijk avond te eten en had weer een recept van VoedZo gemaakt. Ditmaal de Chill con carne!

Wat heb je nodig?
200gram gehakt
1 ui 
1 el kokosolie 
3 tomaten
Blikje tomatenpuree
1 tl komijnzaad
1/2 tl chilipoeder 
1 tl paprikapoeder 
Zout 
Peper
Suikervrije chips

Bak de gehakt in de kokosolie
Snijd ondertussen de ui
Bak de ui met het gehakt mee
Snijd de tomaten in stukjes en voeg deze ook toe aan het gehakt
Laat het 5 min bakken
Voeg de overige ingrediƫnten toe en meng goed

Serveer het met naturel chips of tacochips wel suikervrij natuurlijk. Eet Smakelijk!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten