dinsdag 2 december 2014

Dag 2 - Diner

Vanavond weer heerlijk gegeten! Een gerecht met een Mexicaanse twist voor de afwisseling. Recept komt wederom van www.voedzo.nl. Wel met een twist omdat je toch altijd moet eten wat je zelf lekker vind.

Wat heb je nodig?
250g gehakt
1 ui
1 el kokosolie
3 tomaten
1 klein potje mais 
2 opscheplepels gekookte linzen
1 tl komijnzaad
1 tl oregano
Sla
Zout en peper 

Bak het gehakt in de kokosolie
Snijd ondertussen de ui en voeg deze bij het gehakt
Snijd de tomaten 
Voeg de tomaten en mais toe wanneer de ui zacht is en bak deze 3 minuten mee 
Voeg de linzen, komijnzaad, oregano, zout en peper toe en roer goed
Serveer het gehaktmengels op een bord bedekt met sla

Eet smakelijk! 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten